5.12.2011Är det något ja väntar på i år förutom julafton, motörhead och min första lönedag så är det nog bloggpriset! Ja har på känn att årets gala kommer bli ännu roligare än förra årets. Ja kommer ihåg hur jobbigt det var att ta sig hem till Åbo mitt på natten och veta att man hade skola och arbete nästa dag. Nu är det ju självständighetsdag dagen därpå, så det kommer blir perfekt!Förra året!
11.10.2011 kl. 19:38

Inflyttningsfest

Igår åkte några av oss Åbobor till Helsingfors för att gå på Nixos inflyttningsfest!En ljus och öppen etta i Tölö var det, riktigt hemtrevlig!Kreativ som värdinnan är, hade hon ritat snygga tavlor och hängt dem på väggarna. Pistolen är min favorit!Nixo och Sofia!Bål. Mmm.Och olika sorters cocktail pinnar bjöd hon på!Nixos pojkvän Magnus.Frey dök upp och ville genast borsta sina tänder. Tandborsten hade han smidigt i jackfickan.Snabbt fylldes den lilla lägenheten med fler folk och det blev mindre och mindre sittplatser att välja mellan.På plats var även Alexa, som bloggar! Såhär ivrig blir ja när ja får snacka bloggar med någon som har samma intresse, haha.Idag såg hemvägen ut såhär.

Efter festen gick alla till Bäkkäri där kvällen sedan också slutade. Sedan tog ja och Frey taxi till Erik där tarantellan Anna satt och väntade på oss (huga).
09.10.2011 kl. 19:53

Detaljjacka Beyond Retro
08.10.2011 kl. 13:13

8.10Goddag! Idag ska ja till Helsingfors på inflyttningsfest! Som tur är har förkylningen lagt sig, är fortfarande snuvig nog... Men vad gör det om man har roligt. Innan vi hoppar i bilen ska ja till Matilda för lite franskisar och hornets!
08.10.2011 kl. 13:04

NEJ
höjden på tråkhet, editera dig till en goth

Ja hade en bra dag tills ja började känna mig krasslig i halsen. Ja kan inte bli sjuk igen! Ja orkar inte. Sällan man blir sjuk två gånger på en månad.. Hade planerat en promenad i den fina kvällssolen, men den kan ja skita i. Det är under-filten time som gäller! Suck.
05.10.2011 kl. 18:42

Trött

Ja är så trött när ja kommer hem från jobbet att ja inte orkar fota eller blogga. Det finns ingenting att fota, mig själv med trötta ögon och flottigt hår? Kanske saker och ting ändras när ja har fått min lön, haha.

Imorgon kommer Matilda äntligen hem till Finland för två veckor, DET ser ja fram emot!

04.10.2011 kl. 19:17

Helg och vardagMåndagens arbetsdag över! Kanske den jobbigaste. Och det är alltid lika skönt att komma hem.

Helgen är över men hoppas veckan går snabbt igen. Snart ska ja till Lina. Kanske somnar på hennes soffa.
03.10.2011 kl. 17:22

Pug overdose

28.09.2011 kl. 22:11

GolfJa har golfat (försökt) en gång i mitt liv, och det gick inte så bra. Minigolf tycker ja är kul, det spelade vi i Hangö ofta när vi var små. Imorgon ska ja till Nådendal för att golfa med mina nya arbetskamrater. Det ska bli... intressant. Ja drar ner medelåldern i gruppen ganska drastiskt, om man säger så.
28.09.2011 kl. 21:09

Art & DesignHar köpt två saker från Art & Design här i Åbo, som ja nu tänkte visa. Priserna i affären kan ibland vara lite dyra, men om man är lycklig kan man fynda rätt förmånliga saker.Mitt första köp var denna väska för ett par år sedan. Den är härligt vintage och kostade 25 euro om ja inte minns fel.Den är rymlig och har ett fungerande lås dessutom! Har tyvärr nästan aldrig använt den, men skulle aldrig kunna sälja den vidare..Denhär blev mitt senaste köp, på Aura Street Market. Ja frågade försäljaren hur gammal den var, då sa hon att hon inte visste säkert men att hon hade köpt den på en vintagemarknad i London. Ja betalade 40 euro för den, så man kan ju undra.Den skulle kunna vara vilken klänning som helst som hittas i butik nu, men ja tycker om den ändå. Tycker om det fluffiga axelbandet som ser ut som grädde!

Art & Design finns på universitetsgatan i Åbo och har allting från antika möbler till kläder.

22.09.2011 kl. 16:46

DAISY by Marc Jacobs

Är super dålig på att använda parfym. Nu har ja en ny iallafall, köpt på Tax Free!
20.09.2011 kl. 20:07

Kampen om att bli friskHar i princip hela dagen och kvällen luggit i sängen och kollat på serier och filmer, druckit finrexin, té och allting som skulle kunna tänkas få min förkylning att försvinna. Imorgon ska ja försöka dra mig till jobbet iallafall, ja blir så rastlös här hemma.

Är ni förresten medvetna om att det idag snöat flera centimeter i Österrike? Ångest.
19.09.2011 kl. 20:52

Marimekko

Låg och tittade på SATC när ja la märke till en marimekkobordsduk i ett av avsnitten. Blir alltid lika positivt överraskad, Marimekko är en av de få sakerna som får mig att känna mig stolt över Finland!19.09.2011 kl. 13:28

Walk the flunssaline

Måste nog stanna hemma från jobbet imorgon.. Har feber och allting. Fan för förkylningar. När man har saker som måste bli gjorda! Nu ska ja kolla på film och dricka Finrexin..

18.09.2011 kl. 21:31

ASM 2011Bland annat dessa klänningar visade vi upp på lördagens Aura Street Market. Den blåa ja har på mig är designad och gjord av Ellen Malvina Qvarnström, och Johanna har på sig sin egna!

Alla hade skapat klänningar och helheter av enbart gamla lakan, det var roligt att se vad folk hade gjort!
18.09.2011 kl. 16:40


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.