ÅbodagenIdag är det Åbodagen har ja förstått, men vet nog ingenting om något program (förutom fyrverkerier och att det är någon sorts happening på vår nya kvarnbro).

Ja hann också bli förkyld på fredagen. Så har varit inne nästan hela helgen eftersom ja inte vill ha feber eller något destumer, som ja oftast brukar få.. Nu är halsen bara sjuk och uppsvullen och näsan rinner.

Igår åt vi kräftor och spelade spel här hemma. Får se vad ja hittar på idag!
18.09.2011 kl. 11:15

Dåligt väder sa du? Men kom igenVilken tur att ja hann komma in genom dörren innan det började storregna! Riktigt hårda droppar och massor! De ska bli skönt med bastu ikväll..

Ja har inte gjort någonting alls denhär veckan förutom jobbat. Ja orkar inte göra någonting annat heller, är alltid så trött när ja kommer hem.. Det kanske blir bättre i fortsättningen när man blivit van med rutinerna! Däremot är det ganska fail av mig att först sitta hela dagen framör datorn och sedan göra samma sak hemma. Så var det i skolan också de senaste tre åren. Vilket hälsosamt liv ja lever.
14.09.2011 kl. 19:12

1Idag hade ja min första arbetsdag! Efter att inte ha gjort något vettigt på ett tag känns det nog bra. Kom på att det finns två sorters sätt att vara trött på, "ja har gjort mycket idag" trötthet och "har inte gjort ett skit idag" trötthet. Ja är trött för att ja varit igång sedan sju på morgonen. Nu hoppas ja bara att ja trivs, men det tror ja nog.

Mitt internet funkade inte igår på hela kvällen, höll på att få nåt fel. Tänk så beroende man är..
12.09.2011 kl. 18:44

Inflyttningsfest!Nu sticker ja på lördagsäventyr med min nya klänning!

Trevlig lördag till alla!
10.09.2011 kl. 18:35

Nya glasögon!

No more kontaktlinser på slöa söndagar.. SKÖNT!
10.09.2011 kl. 16:05

Fredagen

how do you make gifs

På fredagen cyklade ja till johanna för att sedan fota luna lite.

Lunisen är inte skygg för kameran. Inte.Vi förde våra kläder till johannas skola, sedan hann vi med en snabb lunch på Café Aulan. Ja åt en väldigt god bakad potatis, med mycket räkor!I skolan fixades det sista inför kvällen. Här ser ni våra fabulösa prislappar.

Photobucket

Johanna håller på att sy en fin klänning av enbart gamla lakan! Den kommer bli superfin.Ett par timmar senare hade vi ställt upp allting på Kåren. Man fick bara ha en klädstång men det räckte väl, det kom inte så mycket folk.Johanna hade fin kragskjorta.

Photobucket

Ja hade prickiga shorts och spetsskjorta.det bjöds på skumppa under den första timmen, vi hann få i oss till och med två glas var.Ett tu tre hade ja hittat en klänning som ja bara måste ha. Den är väldigt fin så ja får se när den kommer att komma i användning! Från Art & Design.Lite senare hämtade vår vän Jacke lite cider åt oss, det var snällt av honom. Vi hällde upp det i skumppaglasen.Väggen framför oss hade sorgliga datum på sig. Det var lite glädjedödande nog emellanåt.Sedan bjöd vi vår trevliga bordsgranne på lite cider också. Heidi jobbar på B-Galleria i Åbo. Det blev ganska långtråkigt efter ett par timmar eftersom det inte kom så mycket folk. Senare när programmet skulle börja, kom det lite mer.Programmet bestod av vintagemodevisning, gammaldans och live musik.

Kvällen förlorade dock sin charm pga en väldigt irriterande och fräck portvakt. Vi avslutade det hela med lite brödkebab i stan, sedan cyklade ja hem igen. Vi blev på plus iallafall!
10.09.2011 kl. 15:45

Sound of silenceHar sovit ganska dåligt inatt (what a surprise), men saker måste fortfarande göras.. tur att det är roliga saker iallafall! Ska iväg till högskolan novia med lite Syster Retro kläder, sedan ska ja och johanna bestämma oss för vilka vi ska sälja på fredagens evenemang.
08.09.2011 kl. 12:47

Motörhead 18.12.2011Vilken bra dag ja har haft trots vädret. Skaffade ett jobb åt mig på förmiddagen, och nu köpte ja just biljetter till kaapelitehdas i december för ja ska nämligen se MOTÖRHEAD!

07.09.2011 kl. 17:13

ÅboHar varit i Karis hela helgen men nu är ja hemma igen. Denhär veckan ska ja förhoppningsvis skaffa ett jobb åt mig, sälja second hand på Aura Street Market som är på fredag, och så blir det inflyttningsfest på lördag.

Nu ska ja snart till lina för att se om ja hittar något intressant i hennes kylskåp. haha nonej, men hennes stora säng är allt annat än motbjudande! Ja vill också ha en ny säng..

Hejdå!
06.09.2011 kl. 22:03

Aura Street Market

05.09.2011 kl. 13:40

morning.jpg


bild

Så var det lördag, och ja känner mig ganska så utvilad. Men upp och ner, måste stiga upp ur sängen för att ja inte skulle bli dit liggandes och fundera. Måste lära mig att leva i nuet! Skulle förresten vara ganska skönt att fara ut och gå, men det ser lite regnsjukt ut. I såna här stunder önskar ja att ja hade en liten vovve.
03.09.2011 kl. 13:28

It's fridayVill önska alla godmorgon (eller goddag)! Ja har inte en bra morgon, har vaknat på helt fel sida tydligen.. Och är dessutom jätte trött. Vilken tur att det finns skön musik.
02.09.2011 kl. 11:48

Städsession

astäda1


sminkväska från Little mama's goodies

Idag har ja städat och dammsugat (dammsugit?). Så nu har ja tid och utrymme att rådda till det igen, haha. Klädställningen, som nu är prydlig, brukar se ut som mount everest.

Nu blir det munk och kaffe (det blir oftast munk denhär tiden om pappa är hemma från jobbet), sedan ska ja cykla in till stan igen för att köpa en sak ja glömde igår...
01.09.2011 kl. 13:54

Død snø (Dead Snow)

Okej ja skulle kolla på film, så ja laddade ner en norsk zombie film. Fyfan, en av dom mest skrämmande filmer ja sett! Dessutom var det inte vanliga zombien utan nazi zombien. Ja tänker aldrig mer kolla på skräckfilm när ja är ensam!01.09.2011 kl. 01:25

dat colorJa kan inte säga annat än att ja älskar hårfärgen på bilden! Och frisyren också. Förbanna mitt lockiga hår! Fast borde man färga? Ja måste kontrollera mig själv. Man får mycket slätare hår om man har brun nyans.
31.08.2011 kl. 22:25


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.