Irriterande

Ja har haft olika sorters grannar som har haft olika sorters konstiga ljud för sig, men bakom vår sovrumsvägg just nu befinner sig en kvinna med otroligt irriterande skrattattacker. Ja vet inte vad det är hon skrattar åt så ofta (oftast sent på kvällarna och också mitt på natten). Ja trodde aldrig ja skulle klara av att vakna mitt på natten pga att någon skrattar i lägenheten brevid. Oh well, hellre det än skrik. Fast det är nog blandat med skrik. Kanske hon kollar på nån jätte rolig serie, borde ja ta reda på?

Förresten, ni som var på bloggalan och ansåg att personalen på Korjaamo betedde sig som svin, ska skicka in ett litet klagomål. Ja gjorde det ett par dagar senare, för att föra informationen vidare (de måste ju få veta hurdan personal dom har), och fick två gratis biljetter till vilken konsert som helst under våren. Som tack för infon!
13.12.2011 kl. 22:38

Effekt

Ja trodde november-december mörkret inte hade påverkat mig något destumer, men nu känner ja av det. Är trött och orkar inte göra någonting, vill helst bara lägga mig ner och sova.

Har ett ganska händelserikt veckoslut framför mig, först firmans lillajulsfest, på lördagen födelsedagsmiddag och på söndag inget mindre än Motörhead i Helsingfors. Det värsta är att ja nästan inte är ett dugg ivrig! Ja vill bara att det ska bli fredag så ja kan komma hem, äta och lägga mig och se på film. Oj detta kontorsliv och vad det bär med sig.

13.12.2011 kl. 10:02

Internet

Ja har levt i ungefär en månad utan internet hemma. TILLS NU. Gudars så skönt det är!

Så, under den senaste månaden har ja alltså jobbat och flyttat. Jobbat på dagarna, och fixat på kvällarna. De kvällar ja har haft ledigt, har ja legat i soffan eller annanstans utan internet.

Idag hämtade vi freys dator, han är otroligt excited. Nu kan denhär bloggen också vakna till liv igen!
12.12.2011 kl. 19:46

Stolt!

Bloggpriset iår var super lyckat enligt mig iallafall, och ännu gladare blev ja när Johanna fick pris för Årets snyggaste blogg! Ja är jätte stolt.

Sen vill ja också tacka Karin för både förfest och efterfest + bäddsoffan!

07.12.2011 kl. 09:07

Flytt

Hej,

ja har inte haft någon som helst inspiration till att blogga, ja håller nämligen på att flytta. På kvällarna är det mörkt så inga fina bilder kan man fota heller, dessutom så har vi inte ännu internet i lägenheten (just nu sitter ja hos johanna och laddar ner serjer som kan underhålla mig).

Så förhoppningsvis är ja mer igång snart!

21.11.2011 kl. 17:17

Seriemåndag

På måndagkvällar sitter ja oftast bänkad framför datorskärmen.

Ja får tillochmed lite stress av att alla serier ja följer kommer på samma dag, för man måste ju se alla genast!
07.11.2011 kl. 20:09

Michaela ritar

Min vän Michaela (eller Nixo som hon för det mesta kallas) är bra på att rita och måla! Nu på senaste tiden har hon ritat små fina svartvita teckningar. Här är ett videoklipp som visar hur!

Läs mer och kolla bilder på hennes blogg beja.blogg.se.

02.11.2011 kl. 17:25

Favoritgodis

Fast ja inte är en godismänniska direkt, kan ja inte motstå salmiakssuget som kommer ibland. När det kommer, slår det dessutom hårt. Igår var vi på bio och såg filmen Contagion, före det köpte vi varsin påse med godis.Min innehöll alla tiders favoritsalmiaksvarianter, allt från dödskallar (både de platta och de lite tjockare) lakrits-ufon och sist men inte minst mina Oukki Doukki favoriter, Dynamiterna.. Nu har ja ett salmiaksförråd som räcker till nästa gång, då ja har salmiakssug!
30.10.2011 kl. 18:11

UtviladKänns skönt att vara utvilad efter veckan.. Nu sitter ja och väntar på mitt nya objektiv som borde komma nästa vecka! Har hittils använt det objektivet som kom med kameran när man köpte den, den är verkligen inget vidare när man tänker efter.
29.10.2011 kl. 13:55

ViikonvaihdeÖnskar alla en trevlig fredag! Är själv ganska trött men ska ändå försöka vara social.. FÖRST ska ja iallafall fara och köpa en flottig pizza eftersom ja inte ätit sedan 11!!!!!Sen ska ja till Johanna.
28.10.2011 kl. 17:17

New Hair 2Ja var inte så bekväm med hårfärgen sist och slutligen så ja gick till en ny frisör (ja vet, ja är feg) och fixade till det lite, så nu är det lite ljusare!Köpte även ett vårdande spray för frissiga toppar.

27.10.2011 kl. 16:45

New Hair
Var just hos frisören, en trevlig man som sa att han visste precis vad ja ville ha. Tyvärr är ja inte helt nöjd, för det var inte meningen att ja skulle få såhär mörkt hår underst. Det slits, sa han, vi får fan hoppas! Annars är ja nöjd med mitt frisörbesök, måste bara bli van och bekväm med håret först. Hjälp. Mig.
20.10.2011 kl. 20:50

Meanwhile in FinlandSå detta har ja varit med om idag, kan säga att ja hade velat ge en rejäl örfil åt tanten, trots att hon helt tydligt hade alkoholproblem..
16.10.2011 kl. 20:57

Nelly

Ja måste säga att ja är en aning besviken på Nelly! Hittade två klänningar på rean förra veckan, och bestämde mig för att beställa hem dem. Hade inte beställt hem kläder därifrån tidigare, so it was a first..Det blev en spetsklänning med öppen bak, men kvalitén är ussel. Ja hade inte heller väntat mig något fint material, men för det första möttes ja av en liten svart fläck på tyget, och för det andra såg ja genast en liten rispa i underklänningen.. Den ser tillochmed klippt ut!Den ser nog fin ut på, men ja förstår inte att den hade kostat 40 euro från början, ja köpte den för ungefär en tia. Igår när ja skulle gå från baren och stod vid narikkan kom en tjej fram till mig med exakt samma klänning (lite komiskt). Hon frågade om min också var från nelly, sedan sa hon "paska laatu!" och visade sina rispor.

Det beror säkert såklart på vilka produkter man beställer, och nelly är förövrigt en snygg sida tycker ja. Men detta var lite av en besvikelse..
15.10.2011 kl. 15:52

CalleNu ska ja på inflyttningsfest! IGEN! Obs, Carlsberg 1 liter på special i Citymarket.

Trevlig fredag!
14.10.2011 kl. 17:58


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.