Träning

03.09.2012 kl. 21:19
bild8-4

Jag har börjat träna nu, som alla andra, till hösten. Men ja tar det i min egen takt. Har försökt gå åtminstone tre gånger i veckan till gymmet. Tycker mest om att springa, och hittills har jag bara tränat benen, men ska snart börja träna armarna också.

Har försökt trampa ner på "onödig mat", godis och chips brukar jag inte äta ofta, men t.ex franskisar och sådant som är lätt att laga hemma. Vi brukar oftast äta samtidigt hemma, så det är svårt att ändra på sina matvanor iallafall till en början.

Förresten, Lina som bloggade här på ratata som jackassen, har skaffat en personal trainer åt sig, och börjat med ett grymt träningsprogram och en strikt diet. Hon bloggar nuförtiden HÄR om sin nya vardag och jag tycker det är super intressant att läsa!

exempel;

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.