Magnus 30 & Erik 25

17.06.2012 kl. 23:30
bild2-13
Gårdagens födelsedagsfirande började på Grantorps terass där det bland annat bjöds på bål. Theo, Astrid och Annika.

bild3-8
Det bjöds på goda tilltugg också, som dessa små rödbetsbåtar.

bild4-1
bild6
Väl vid middagsbordet hade alla redan en bra stämning och maten var utsökt! Som vanligt var kvällen lyckad och folk dansade som om det varit domedagen! Ja tror Magnus och Erik var riktigt nöjda med festen.

bild7
Magnus i egen hög person + cigarr. Kort och gott en mycket kul fest!

bild8
Vaknade i Freys nedklottade pojkrum (can you spot the hippopotatismos?)

bild9 Första tanken - ja måste få pizza. Så vi körde till hederliga Catello som har Finlands bästa pizzor. Tog som vanligt deras Mafioso, vad annars?

bild11-3
Det finns en ny katt i huset från och med idag. Blixten, som blivit överkörd av ett tåg. Har bara ett höft och haltar, och ingen svans har han heller. Men så lugn och fin ändå!

bild10
Ninja har nog inte ännu förstått vad som hänt. Satt och blängde på nya katten och var säkert flyförbannad och förvirrad på samma gång.

Åkte hem, tog en dusch och nu känner ja mig som en människa igen. Imorgon måndag och ny vecka. Känner mig lite sliten fortfarande men nattsömnen får sköta det.
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Vi hann ju nippa nappa tala - ska ni vara någå i Ekenäs/Tenala i sommar?
karin.ratata.fi19.06.12 kl. 21:13
det hann vi inte, men så är det när det finns mycket festligt folk :) ja ja hoppas verkligen, ja är ju ledig alla helger så då sku man kunna passa på att komma dit i något slag, om ja har förstått rätt så kommer ni vara på kråkholmen en god stund, och där har vi ju inte varit än! Tack för festen förresten!
19.06.12 22:04
Jo - Kråkholmen it is! Hör av er när ni är i trakterna. Från nästa vecka skall jag vara där.
karin20.06.12 kl. 13:57

Whatsapp 2019 is the instant messaging app that allows us to send files, messages, images, videos, photos and chat online. As the development of Whatsapp, now this app is available for Android versions, Blackberry, Windows Phone, Samsung and also Symbian
whatsapp 201919.07.18 kl. 19:20


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.