Bröllopsklänning

14.06.2012 kl. 22:31
bild2-12

Johanna har sytt en SÅ FIN bröllopsklänning till ett projekt i skolan. Eller egentligen är det en topp och en kjol, men temat är bröllop. Idag fotade hon den till hennes portfolio. Tycker bilderna blev rätt bra så ska bli intressant att se resultatet. Ser indisk ut på bilden, tack vare en fläck på spegeln!

Väntar innerligt på lördagen då vi ska på Erik och Magnus födelsedagsfest. Ja tror de kommer bli sjukt roligt. Ikväll har ja suttit och kollat på bostäder som är till salu på nätet. Det hör till ett av mina intressen, att surfa omkring på etuovi, oikotie och drömma tiden bort!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.