June

07.06.2012 kl. 20:40
bild2-8 bild1-19

Har varit så slut den här veckan på något vis. Har levt igenom den som en amöba, ändå har den gått relativt snabbt, fredag imorgon! Sitter som bäst och fascineras över vår granne. Hon har lyssnat på Adeles "Someone like you" nu sju gånger i rad. Hjärtebrist kanske? Känns förresten INTE som sommar. Fatta att det är sommar nu. Ja har gått med min vårjacka hittils (förutom den heta veckan), och med långärmat under. Deprimerande, men samtidigt helt bra eftersom ja måste sitta inomhus om dagarna.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.