Tavlor och stugor

25.05.2012 kl. 17:38
bild3-6  bild2-7

Igår på min födelsedag åkte ja till Peltola efter jobbet för att visa konstnären Paula hur man bloggar. Hon har en liten stuga i flytt-trädgården, en idyllisk och tyst plats nära stan. Fick lite The Shire vibbar när ja sökte mig fram till rätt stuga. Konstnärer lever verkligen i sin egna lugna värld, känner mig ganska talanglös och tråkig efter gårdagens besök. Iallafall hade ja det trevligt, vi satt i trädgården (där hon också får sin inspration).

Ikväll blir det biotimes, vi ska se The Avengers.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:


Jag heter Catti och bor i Åbo. Arbetar, och försöker hitta på roliga saker helatiden. Ibland brukar jag modella, främst framför min syster som har talang bakom kameran och symaskinen. Jag älskar mat. Och skor.